Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@17:20:14 GMT

ساخت آپارتمان های 25 متری مروّج فرهنگ غربی است

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۷۶۷۳

ساخت آپارتمان های 25 متری مروّج فرهنگ غربی است

ابوالفضل قناعتی با تاکید بر این که این طرح به نوعی ترویج فرهنگ غربی است، گفت: نباید یک سری موضوعاتی که در برخی از کشورها اتفاق افتاده و باعث شده است که بافت فکری و فرهنگی خود را از دست دهند و به شکل خانواده غربی بخواهند تهران رفتار زندگی شان تنظیم کنند، اجرایی شود.

ابوالفضل قناعتی، عضو سابق شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به طرح پیشنهادی معاون شهرسازی شهرداری تهران در خصوص ساخت و ساز آپارتمان های 25 متری در پایتخت اظهار داشت: به نظر می رسد طرح این موضوع یک بخشی از مشکلات مسکن با افزایش تعداد و کاهش سطح اشغال کمک کند افراد زیادی با سطح اشتغال کم تری خانه دار شوند، اما باید با فرهنگ و بافت فکری مردم ایران همخوانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قناعتی در ادامه افزود: نباید یک سری موضوعاتی که در برخی از کشورها اتفاق افتاده است و باعث شده است که بافت فکر و سنتی خودشان را از دست دهند و به شکل خانواده غربی بخواهند تهران رفتار زندگی شان تنظیم کنند اجرایی شود. این طرح باعث می شود که یک اتفاق این چنین در کشور بیافتد و در واقع با فرهنگ ما همخوانی ندارد

عضو سابق شورای شهر تهران با تاکید بر این که این طرح به نوعی ترویج فرهنگ غربی است، گفت: ما به دنبال این هستیم که تا جایی که امکان دارد، ساخت و ساز را از حالت آپارتمانی و افزایش تعداد واحد ها جلوگیری کنیم تا جمعیت را به تهران نکشیم.

وی با بیان این که تیمی که الان در راس کار هستند، صرفاً در حد شعار و ایده کار می کنند گفت: دیدیم معاونت حمل و نقل شهرداری تهران در بحث اتوبوسرانی و پولی کردن صندلی های اتوبوس طرحی را پیشنهاد داده بود، اما شاهد هستیم که آن امکانات و ظرفیت خدمات اولیه را خودشان ندارند بدهند و ادعاهای بیش از حد را مطرح می کنند

قناعتی با اشاره به اینکه شکل بیان این طرح از سوی معاون شهرسازی هم برگرفته از این تفکر است گفت: در حال حاضر یک سری کارها که سال ها روی آن فکر شده است و طرح آن وجود دارد اما توان اجرایی آن را ندارند و در حد ایده و شعار عمل می کنند

عضو سابق شورای شهر تهران با نقد عدم عملگرایی در تیم فعلی مدیریت شهری پایتخت اظهار کرد: اگر موضوع طرح احیاء بافت فرسوده به صورت شبانه روزی پیگیری شود، شاید 20 سال به طول بیانجامد اما کار خوبی است و مورد پسند و تائید بسیاری از کارشناسان این حوزه است.

وی با بیان حواشی و مضرات ساخت آپارت مان های 25 متری گفت: اجرایی شدن این طرح موجب افزایش مهاجرت به تهران می شود و هر کس می تواند به تهران بیاید و چنین مسکن هایی برای خود تهیه کند.

وی در پایان گفت: به فرض این که این طرح، از همه لحاظ مورد تائید است، باز هم شاهد خواهیم بود که در اجرایی کردن طرح باز می مانند و صرفاً این طرح ها در مرحله پیشنهاد و ایده روی زمین باقی می ماند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین لطیفی کارگردان، نویسنده و تهیه کننده شناخته شده با تأکید بر اینکه فیلم‌سازی در ارتباط با بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری باید با پرهیز از هرگونه شعارزدگی باشد گفت: مسئله زیرساخت است که با تشکیل کمیته‌های ویژه در این زمینه توسط هیأت دولت صورت می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: اگر قرار باشد که وزارت مسکن، آموزش و پرورش، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنایع و در نهایت وزارت فرهنگ وارد این عرصه بشود، قطعاً باید زیرساخت درست داشته باشیم. بنابراین اگر من فیلم‌ساز قرار است تبلیغ جوانی جمعیت کنم باید زیرساخت درست باشد.

لطیفی با تأکید بر اینکه فرهنگ جوانی جمعیت برایش با ارزش و مهم است و خودش هم از مفاهیم فرزندآوری و ازدواج لذت می‌برد، گفت: مفاهیم لذت بخش فرزندآوری، زندگی مشترک و عشق ورزیدن در کنار هم، از همه جدا نبودن و آرامش در عرصه خانواده همه مفاهیمی است که می‌تواند در قالب‌های هنری بگنجد و زیبا باشد. اینکه در فیلم‌ها نشان دهیم که چند بچه در یک منزل هستند و بازی می‌کنند، کار زیبایی است منتها باید برایش قصه خوب نوشت.

وی با اشاره به اینکه خودش سه فرزند دارد، گفت: بحث فرزندآوری را باید عمیق‌تر نگاه کنیم، در تمامی وزارتخانه‌ها کارگروه تشکیل شود و همت عالی برای چنین فرهنگ‌سازی صورت بگیرد. لطیفی در پاسخ به این سوال که اگر مشکل قصه نباشد تمایل به ساخت فیلم در عرصه خانواده و جوانی جمعیت دارد یا خیر، گفت: بله حتماً من دوست دارم فرزندآوری را ترویج کنم. فرزندپروری دهه بیست، سی، چهل و پنجاه که در خانه‌های هشتی‌دار بچه‌ها با هم بزرگ می‌شدند، اینها الگوهای خوبی برای لذت‌بخشی خانواده و فرزندپروری هستند.‌

فرزندآوری باید یک ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد

هوشنگ توکلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: من معتقدم که تصمیم‌گیری و دیدگاه نسبت به جوانی جمعیت و ازدیاد آن باید از جامعه به بالا تزریق شود، وقتی خواسته‌ای در جامعه تعریف می‌شود و جا می‌افتد، به سمت مدیران اجرایی هم می‌رود و همین نشان می‌دهد که چنین علاقه‌ای الان در جامعه وجود دارد.

وی در ادامه اظهار داشت: زمانی که چنین دیدگاهی به مدیران جامعه تزریق شود قطعاً جزو اولویت‌هایشان قرار می‌گیرد و توجه می‌کنند که چه چیزهایی نیاز این جوانان است و تعادل بین نیازها، خواسته‌ها، توقعات و قدرت اجرایی خود را برقرار می‌کنند، هر تصمیمی در اینجا گرفته شود می‌تواند به نفع جامعه باشد.

توکلی با اشاره به شعار جوان‌گرایی جامعه گفت: همین شعار نشان می‌دهد که ما جوانان را می‌خواهیم تشویق به ازدواج و سپس فرزندآوری کنیم، این را هم باید در نظر بگیریم که در طول سالیان گذشته کشور ما دچار تحریم‌های زیادی بوده و همه روی جامعه اثر منفی گذاشته است. حال باید سرمایه گذاری‌هایی داشته باشیم که بتواند این ضعف‌ها را جبران کند و جزو اولویت‌های جامعه قرار بگیرد، قطعاً قوه مجریه ما در این زمینه نیت خوبی دارد و باید بررسی کند که بر اساس آنچه سیاست‌هایی را در نظر بگیرد.

توکلی با اشاره به اینکه آشوب‌هایی که در سراسر دنیا دیده می‌شود نیروهای جوان جامعه را نسبت به آینده نگران می‌کند، گفت: الان هم که دانش بشری رشد کرده، کهن‌سالان بیشتر عمر می‌کنند و شرایط طوری شده کشوری مثل انگلیس یک قتل عام علیه سالمندانش در بیمارستان راه انداخته به دلیل اینکه توان پرداخت خرج سالمندان را ندارد، حال در این شرایط و در جامعه خودمان باید وضعیت را بسنجیم تا نیروی کار و انسانی جوانمان از دست نرود و برای آینده هم برنامه‌ریزی درست داشته باشیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6095518

دیگر خبرها

  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد